A Bábel-Com Bt. fő tevékenységi köre a nyelvoktatás, de szoftverfejlesztéssel, informatikai szaktanácsadással is megbízóink rendelkezésére állunk. Mindkét tevékenységi körben fiatal, de mégis gazdag szakmai tapasztalattal rendelkező egyének dolgoznak.

 

A nyelvoktatás terén az írásbeli és szóbeli állami nyelvvizsgákra való felkészítés a fő profil, de emellett üzleti kommunikációt és levelezést is oktatunk német nyelven. A legmodernebb, leghatékonyabb segédanyagok felhasználásával biztosítjuk a Bábel-Com Bt-nél az ismeretek megszerzését, és magas szintű gyakorlati alkalmazásukat. Az oktatási és segédanyagokat cégünk bocsátja a tanuló rendelkezésére, így annak beszerzése sem anyagilag, sem időben nem ró terhet a tanulóra.

Honlapunkon ingyenesen letölthető, valamint online teszteket talál, ezeket fizetéséi kötelezettség nélkül, ingyenesen javítjuk ki. Ilyen módon is segítjük Önt a megfelelő tanulócsoport kiválasztásában.

Cégünk vállalja fordítások elkészítését idegen nyelvről magyarra, valamint magyarról idegen nyelvre is. A fordítandó szövegeket természetesen postai úton és emailben is fogadjuk, az elkészült munkákat file-ban és nyomtatott formában is rendelkezésére bocsátjuk.